GUN organizirao iznimno posjećenu Urbarijsku noć

Gastronomska udruga Našice je u subotu 3.9. 2022. god. organizirala tradicionalnu turističku manifestaciju pod nazivom Urbarijska noć. Ovogodišnju manifestaciju je obilježila iznimna posjećenost i natjecanje u kuhanju čobanca na kojem je prisustvovalo dvadesetak ekipa. Prvo mjesto na urbarijskoj čobanijadi je pripalo ekipi „Eliminatori“, dok su drugo i treće mjesto osvojile ekipe „Ugo Tin“ i „Velebitska“.

Za dobar provod svih posjetiteljica i posjetitelja su se pobrinuli tamburaši, dok su organizatori bili zaduženi da nitko ne bude gladan. GUN je podjelo BESPLATNO cca 450 porcija čobanca. Za naše najmlađe smo osigurali besplatni napuhanac, te smo na taj način olakšali roditeljima s malom djecom boravak na ovoj gastro – glazbenoj zabavi.

Zahvala za pokroviteljstvo, sponzorstvo i pomoć u organizaciji ide TZ grada Našica, Gradu Našicama i gradonačelniku, Našičkom parku d.o.o. kao i mnogobrojnim pravnim i fizičkim osobama s područja našičke općine kojih je zaista bilo jako puno u organizaciji ove manifestacije.

Posebna zahvala ide gospodinu Antunu Kuriceku i tajniku GUN-a gospodinu Matiji Horvateku koji su prije gotovo dvadesetak godina osmislili ovu manifestaciju i uvijek su organizacijski činili sve da se ona održi, pa tako i sada.