Želiš ući u društvo
Gunera i Gunerica?

Postani član GUN – a

Pristupanjem Gastronomskoj udruzi Našice, vi prvenstveno dajete podršku našim vizijama, ciljevima i radu. Isto tako, dajete nama u udruzi “na znanje” da volite druženja uz dobru hranu i piće.

Svaka nova članica i/ili član dobiva od udruge jednu divnu kuhinjsku dasku (dasku za rezanje) kao poklon dobrodošlice.

Članarina iznosi 25 eura / godišnje i vrijedi za tu kalendarsku godinu. Rok za uplatu članarine je 30 (trideset) dana od potpisivanja ove pristupnice. Poklon dobivate nakon uplate članarine:)

Vegani su dobrodošli!

Pošto njegujemo kulturu stola, te smo svjesni da se o ukusima ne raspravlja… Otvoreni smo za učlanjivanje i vegana. Mi vas nećemo nagovarati na meso, ali nemojte ni vi nas na zelenjavu 🙂

OBRAZAC ZA UČLANJENJE

Sviđa Vam se ono što radimo, želite našu kuhinjsku dasku i pogodnosti članstva u GUN – u? Podupirući članovi su isti kao i redovni, ali nemaju nikakvih obaveza prema udruzi i nemaju pravo glasa na skupštini GUN-a. Podupiruće članstvo je idealno za osobe s malo vremena koje žele povremeno biti aktivni bez obaveza.

Polja označena sa zvjezdicom * je obavezno popuniti

Formalnosti

Popunjavanjem gornjeg obrasca i pritiskanjem gumba “učlani se!”, dajete nam privolu za obradu vaših osobnih podataka i upoznati ste sa istima. Izjavljujete da ste upoznati sa statutom i pravilima o članstvu u GUN – u.

Uslikaj i plati članarinu

Pristupnicom u članstvo GUN – a obavezujem se pridržavati odredaba Statuta Udruge, kodeksa  i ostalih akata.

Također potvrđujem da na  manifestacijama  i ostalim aktivnostima u organizaciji GUN – a sudjelujem na osobnu odgovornost, svjestan/svjesna da tijekom aktivnosti postoje potencijalni rizici od nezgoda i ozljeđivanja.

Podaci prikupljeni putem gornjeg obrasca smatraju se osobnim podacima i podliježu zaštiti propisanoj Uredbom (EU) 2016/679 (GDPR), kao i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN 48/2018), te Zakonu o udrugama RH (NN 70/2017). Navedeni podaci će se koristiti u svrhu ostvarivanja prava, koja uključuju, ali nisu ograničena na članstvo u Udruzi, sudjelovanje na manifestacijama i ispunjavanja obveza po osnovi prijave u članstvo GUN- a

Podaci se prikupljaju za evidentiranje članstva i vođenje baze podataka (sukladno GDPR-u i Zakonu o udrugama RH). Ovime sam suglasan/sna da se moj e-mail upotrebljava za primitak obavijesti GUN – a u vezi gastro manifestacija i ostalih novosti. Broj mobitela se može upotrijebiti po potrebi za kontakt Udruge sa mnom.

Prijavom potvrđujete da su podaci navedeni u gornjem prijavnom obrascu istiniti i točni, da ste upoznati sa svrhom njihova prikupljanja i obrade te da ste upoznati s Politikom zaštite osobnih podataka GUN – a

Gastronomska Udruga Našice:

  • kao voditelj obrade osobnih podataka prikuplja i obrađuje Vaše podatke u točno određene i posebne svrhe, od kojih je jedna i sudjelovanje na utrkama Udruge te obrađuje osobne podatke u skladu sa primjenjivim propisima.
  • primjenjuje odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi Vaši osobni podaci bili sigurni i zaštićeni od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.
  • štiti Vašu privatnost i čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka prikupljenih u skladu s ovim obrascem.
  • neće Vaše osobne podatke prosljeđivati niti razmjenjivati s trećim osobama, niti koristiti u bilo koju drugu svrhu izuzev u svrhu navedenu u ovom obrascu.

Upoznat/a sam s pravom da u svakom trenutku mogu od GUN – a zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade, te  pravo na prenosivost podataka dostavljanjem pismenog zahtjeva na adresu Udruge. Informacije o prikupljanju i obradi osobnih podataka od strane Udruge dostupne su i u Politici zaštite osobnih podataka GUN – a