GUN pobjedio na fišijadi

Povodom proslave Dana Grada Našica nogometni klub „Lila” jučer, s početkom u 18 sati organizirao je otvoreno natjecanje u pripremanju fiš paprikaša.

Na ovo tradicionalno fino natjecanje ove godine prijavio se rekordan broj ekipa, njih 20, a bilo bi ih i više, kako nam kažu organizatori, da je bilo i nešto više ribe na raspolaganju.

Nakon kuhanja od nekih sat vremena, uslijedilo je kušanje i ocjenjivanje skuhanih jela, a nkon toga i proglašenje pobjednika. Komisija sastavljena od 4 člana ocjenjivala je fiš paprikaš po gustoći, boji, okusu i izgledu ribe.

Tako je prvo mjesto na Fišijadi 2022. godine u Lili s najviše osvojenih bodova osvojila ekipa Princeze (GUN), drugo mjesto osvojila je ekipa Trnoružice, a treći su bili Minioni.

Vrlo vrijedne nagrade uručili su predsjednik kluba Danijel Fruk, gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba te zamjenik župana Josip Miletić.

Moramo naglasiti da je za vrijeme kuhanja fiš paprikaša, bilo tu i šarana na rašljama, najbolje delicije, po našem ukusu ovog kraja.

Izvor: TV Našice